Csősz Bogi

Nem sűrűn nyilatkozik Csősz Bogi a magánéletéről Hajdú Péternek viszont őszintén mesélt házasságáról az Összezárva című műsorban. Csősz Boglárka a válásának híre után rögtön új férfi oldalán bukkant fel aki nem más mint régi barátja Bochkor Gábor.


Story Gala 2018 Percrol Percre Andy Vajna A Titkarnojevel Jott Csosz Bogi Riporternek Allt Nlcafe

Július 27 szerda 1340.

. 1 day agoCsősz Bogi nem kötött házassági szerződést. Ha nagyon anyagias lennék vele maradtam volna A luxusfeleség állítása szerint sok mindenről lemondott és nem voltak nagy elvárásai amikor tizennégy év után kimondták a válást férjévelCsősz Boglárka exe Burak Talu Recep Tayyip Erdoğan török elnök köreiből ismert oligarchák egyike. Bogi a HOT-nak mesélte el hogy már nem élnek együtt a férjével a.

A bombázó elárulta egy interjú során hogy szerinte hogyan kell. Csősz Bogi pazar otthona. Csősz Bogi hivatalosan is elvált milliomos török férjétől.

2 days ago14 évig voltak együtt. Magyar sztárt nem láttunk még olyan luxusvillában élni mint amilyen Csősz Boglárka isztambuli otthona. Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával barátokkal.

A múltat akkor is nehéz elengedni ha mindkét fél tisztán látja hogy nem egy irányba tartanak. Az 1400 négyzetméteres villa háromszintes tetőteres és bizonyos szintjei nem is látszanak - a luxuskocsikat rejtő garázs vagy a borospince valószínűleg a föld alatt kapott helyet. Csősz Bogi Bochkor Gábornak adott interjút Fotó.

Csősz Bogi pont ebbe a helyzetbe került. A hír végül igaznak bizonyult és a pár közleményben jelentette be hogy több mint tíz évnyi. Csősz Boglárka hivatalosan is elvált a férjétől derült ki abból a sajtóközleményből melyet lapunkhoz eljuttatott a színésznő.

A frissen elvált Csősz Bogi elárulta milyen kapcsolatra vágyik a jövőben 2022. A hírek pedig igaznak bizonyultak ugyanis Csősz Bogi és Burak Talu a napokban. Először májusban keltek szárnyra azok a pletykák melyek az egykori luxusfeleség és török milliárdos férjének kapcsolatáról szóltak.

Bogi nem tagadja nagy szerelem volt az övék ám bármennyire is szerette férjét úgy érezte tovább kell lépnie. Bogi Erdélyben nőtt fel már tizenévesen eldöntötte hogy a saját útját szeretné járni ezért Budapestre utazott és elkezdte építeni a modellkarrierjét. Filmek és sorozatok amikkel a Netflix.

Csősz Bogi sok időt tölt a férje nélkül gyakran külön országban élnek. Fiatalon elhunyt Ribarics Tamás. Csősz Bogi és Burak Talu elváltak.

így osztozhatnak meg a mesés vagyonon. Ahogy ebben olvasható tizennégy év együtt töltött idő után hivatalosan is felbontották a házasságukat békésen zárt ajtók mögött egyezett meg a házaspár. Csősz Bogi szívét egy milliárdos török építészmérnök rabolta el évekkel ezelőtt.

8 hours agoCsősz Bogi pont ebbe a helyzetbe került. Bár a pár próbálta megmenteni a kapcsolatát mégis úgy döntöttek hogy. A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja Csősz Talu-Csősz Boglárka és török milliárdos férjének a kapcsolata válságba került a Blikk információi szerint.

1 day agoCsősz Bogi az elmúlt 15 évben kétlaki életet élt hol Törökországban hol itthon lakott hogy egyengethesse férje és utóbb már a saját karrierjét. 2 days agoCsősz Boglárka Bochkor Gábor oldalán tűnt fel fotó. Volt férje családja kijelentette.

Csősz Bogi luxusvillájának kertje Csősz Bogi imád utazni és a világ szépségeit felfedezni de 2020 tavaszát kénytelen volt ő is az otthonában önkéntes karanténban tölteni. 2 days agoMagyarország egyik luxusfelesége Csősz Bogi közleményt adott ki. A hot-nak pedig elmondta nem barátként akarták leélni az életüket a házasságukban mindketten nyitottak egy új tartós szerelemre.

Mindezt szeretetben és békességben. Milliárdos vagyonról döntöttek férjével. 7 hours agoCsősz Bogi a Hot-nak elárulta azt is hogy a válás után Budapestre tette át a bázisát de török ügyfeleit sem fogja elengedni a továbbiakban sem és rengeteg terve van a jövőre nézve többek között egy új mozifilmnek lesz a producere amiben még szerepelni is fog.

Csősz Bogi máris készen áll egy új szerelemre. Hiába dolgoztak rajta nem sikerült megmenteniük a házasságot így Csősz Boglárka és Burak Talu útjai elválnak egymástól. Most jöttem vissza Törökországból már.

1 day agoCsősz Bogi elvált. Továbbra is szívesen. Nem kellett azonban úgy éreznie hogy be van zárva a négy fal közé.

Az viszont nagy ajándék ha ezt képesek higgadtan barátsággal megbeszélni. 1 day agoCsősz Bogi bejelentette. Ahogy lapunk is beszámolt róla 12 év házasság után elvált török férjétől a magyar üzeletassszony.

1 day agoA válásuk hátterében az áll hogy Bogi üzletasszonyként is ambíciózus míg a férje örült volna hogy ha csak feleségként éli az életét. A 24hu A Feleségek luxuskivitelben szereplőjétől közleményben értesült az eseményekről. Válik Csősz Bogi és milliárdos férje.

A Retro Rádióban járt 25-én reggel ahol Bochkor Gáboréknak hosszabban is mesélt a válásról mindezt a Bors szemlézte. Idén májusban röppentek fel az első pletykák miszerint válságba jutott az egykori luxusfeleség és milliárdos férjének házassága. 12 év házasság után hivatalosan is kimondták a válásukat.

Nem sok nő hozná meg ezt a döntést hiszen rengetegen vágynak olyan életre mint ami Boginak megadatott. 14 évig voltak együtt. 2 days agoCsősz Boglárka hivatalosan is elvált török férjétől.

Tisztázta azt is a Life TV műsorában hogy bár távkapcsolatban él a férjével szó sincs nyitott. Nem könnyű lezárni egy hosszú szeretetteljes kapcsolatot. Bár a válása után Magyarországra költözött időnként Isztambulban is látogatást tesz a vállalkozásai miatt.


Azta Megvillantotta Tokeletes Testet Csosz Bogi Foto Blikk Hu Instyle Fashion Swimwear


Boglarka Csosz Talu Boglarkacsosz Instagram Photos And Videos One Piece Instagram Swimwear


Csosz Bogi


Ezt Szimbolizalja A Gyuru Annak Fuggvenyeben Hogy Melyik Ujjadon Viseled Fashion Rings Brunette Woman Her Hair


Steppelt Kabat Divatos Anyagok 13999 0 Ft Bonprix Coat Fashion Fur Coat


Story Gala 2018 Percrol Percre Andy Vajna A Titkarnojevel Jott Csosz Bogi Riporternek Allt Nlcafe Talk Show Scenes


Pin On Liz Hurley


Steppelt Kabat Divatos Anyagok 13999 0 Ft Bonprix Coat Fashion Fur Coat


Pin On Barbara


Story Gala 2018 Percrol Percre Andy Vajna A Titkarnojevel Jott Csosz Bogi Riporternek Allt Nlcafe Fashion Style Formal


Vnro On Twitter Who Are You School 2015 Kissing Scenes Kissing Couples


Story Gala 2018 Percrol Percre Andy Vajna A Titkarnojevel Jott Csosz Bogi Riporternek Allt Nlcafe Fashion Style Formal


Story Gala 2018 Percrol Percre Andy Vajna A Titkarnojevel Jott Csosz Bogi Riporternek Allt Nlcafe


Steppelt Kabat Divatos Anyagok 13999 0 Ft Bonprix Coat Fashion Fur Coat


Steppelt Kabat Divatos Anyagok 13999 0 Ft Bonprix Coat Fashion Fur Coat


Kiderult Csosz Bogi Hogyan Fogyott Le Ennyire Sokkal Vekonyabb Mint Par Eve Nose Ring Fashion Nose


Pin On Erdekes Hirek A Vilagbol


Boglarka Csosz Talu Boglarkacsosz Instagram Fenykepek Es Videok Thermal Pool Instagram Thermal


Pin By Margareta Illes On Better Leather Jacket Red Leather Jacket Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel